Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick:
Login:
Staż
Coś O Sobie min 4 zdan
Jak Oceniasz siebie w Strzelaniu 1-10
Przeczytałeś Regulamin I Akceptujesz??
Co Zrobisz jeśli ktoś będzie łamał prawo
Dlaczgo ty min 5 zdan
Wymagania
1.Min 14 lat
2.Ts/mikro
3.Poprawna Polszczyzna
4.Dogadywanie sie z innymi
5.Staż Na Serwerze min tydzien
Podania Niżej.
Nick:Bartix123
Login:Bartix123
Kontakt ze mną można nawiązać przez Ts3/Skype lub FB ale popsuło mi się mikro i nie mogę gadać
Staż:Staż na serwerze 2 tygodnie.
Coś O Sobie min 4 zdan:Mam 14 lat mieszkam na Wsi. Nazywam się Bartek. Lubię pomagać ludziom. Interesuje mnie Sport najbardziej piłka nożna i dogaduje się z innymi graczami.
Jak Oceniasz siebie w Strzelaniu 1-10. Moje strzelanie wynosi na 8/10.
Przeczytałeś Regulamin I Akceptujesz??. Tak zapoznałem się z regulaminem i go zaakceptowałem.
Co Zrobisz jeśli ktoś będzie łamał prawo:Dam Kicka lub Frozzen i poczekam aż się uspokoi jeżeli będę miał dostęp do Panelu Players.
Dlaczgo ty min 5 zdan:Bo chciałbym zostać SAPD na waszym serwerze natomiast : Zaprosił bym wam ludzi. Na serwerze mogę przebywać 6-5 godz dziennie. Lubię być na służbie. Pogonić ludzi trochę. i jak bym mógł składał bym się na opłatę serwera.
Mam nadzieję że podanie się spodobało i przyjmiecie mnie do SAPD
ODRZUCAM NIE PRZECZYTALES REGULAMINU #Takashi
KONIEC
Bartku ja jestem za ale czy byś robił jak inni z SAPD że mówią "ma pan narkotyki w bagażniku" i nie upominał się na razie o prawo jazdy bo nie działa jak coś masz moje wsparcie a i jak sie dostaniesz tylko nie rób takich głupot a i nie zamykaj do paki bez powodu na 20 min ludzie chcą grać a nie sie pastwić więc to na tyle trzymam kciuki za ciebię
-Moderator Wintter-Michał
dziękuje Wintter
Ale napewno nie zdam uwierz !!!
Ostatnio edytowany przez Bartix123 (2016-07-17 20:30:54)
nick;yooczko
login;yooczko
mam 14 lat.
Kontakt ze mną można nawiązać przez Skype lub FB ale popsuło mi się mikro i nie mogę gadać interesuje mnie piłka nożna ogułem lubie sport moje scstrzelanie to 1-7 jeśli ktoś będzie łamał prawo:Dam Kicka lub Frozzen i poczekam aż się uspokoi jeżeli będę miał dostęp do Panelu Players. staż może być na 2 tygodnie akceptuje regulamin na służbie mogę być od 1-4 godz chciałbym być policjantem a nie SAPD prorze pszyjmnij mnie plis
Nick:rambo
Login:arek1337
Staż6h
Coś O Sobie min 4 zdan nazywam się Arek mam 13 lat mieszkam w mieście Zambrów . lubie grać w MTA i inne gry i lubie grać w piłke nożna mam skype i fb
Jak Oceniasz siebie w Strzelaniu 1-10 8-10
Przeczytałeś Regulamin I Akceptujesz?? akceptuje
Co Zrobisz jeśli ktoś będzie łamał prawo wlepie mu mandat
Dlaczgo ty min 5 zdan ponieważ bardzo lubie policje i chciałby w tej frakcji pracować . i stać na straży prawa
Odrzucam Nie Przeczytałeś Regu
Ostatnio edytowany przez arek1234 (2016-07-18 10:33:20)
Nick:Owca
Login:owca
Staż: tydzień
Jestem chłopakiem ze wśi.Mam 16 lat.Lubie memy z papieżem II .Jestem przyjazny.
Jak Oceniasz siebie w Strzelaniu 9
Takashi Lovcia Asqa I Akceptuje
Zatrzymam go i wylegitymuje mu swoje prawa.
Jestem otwarty na ludzi.Potrafię strzelać.Jestem doświadczonym graczem.
Nick: Friss
Login: Friss
Staż: Niestety od dzisiaj zaczynam bo dopiero co się dowiedziałem ze reaktywacja serwa wiec odrazu wróciłem
Coś O Sobie min 4 zdan: No to mam na imię Łukasz. Mam 17 lat. Jestem miłym przyjaznym pomocnym chłopakiem, który jest spokojny i ogarnięty. Byłem w Sapd na każdym serwerze jakim grałem, można powiedzieć ze to taka podstawa grania na serwerze u mnie bądź tradycja
Jak Oceniasz siebie w Strzelaniu 1-10; Mocna Dyszka (10)
Przeczytałeś Regulamin I Akceptujesz?? Tak zapoznałem się z regulaminem i go zaakceptowałem.
Co Zrobisz jeśli ktoś będzie łamał prawo: Dam Kicka lub Frozzen i poczekam aż się uspokoi jeżeli będę miał dostęp do Panelu Players.
Dlaczego ty min 5 zdan; Dlaczego ja? dobre pytanie, ponieważ na tpr juz byłem w sapd znany jako MasterS bądź TheFriss ale głownie MasterS. Byłem długo w sapd nie sprawiałem żadnego problemu super mi sieę pracowało wiec chciałbym to powtórzyć znowu. Jest to idealna frakcja ponieważ nie ma czasu na nudy czas szybko leci i miło się spędza przy tym czas. Jestem też ogarnięty szybko się uczę oraz znam podstawy ponieważ jak już wspomniałem byłem w owej frakcji. Pomimo mojego stażu wiem ze wymagane tydzień ale ja to na drobie ponieważ codziennie z 5h grania będzie jak nic bo trzeba wrócić na stare dobre śmieci Mam nadzieje że nie zwrócisz straszną uwagę na staż i mi się uda, trzymam kciuki za siebie i za innych Pozdrawiam
W tym punkcie zapomniałem napisać odpowiedzi ale już poprawiam mam nadzieje ze się zalicza:
*Przeczytałeś Regulamin I Akceptujes?: Takashi Lovcia Asqa i tak akceptuje
Strony: 1