Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wymagania
1.Grać Na serwerze przynajmniej 3-4h
2.Poprawna Polszczyzna
3.Dogadywać się z innymi graczami
4.Nie straszyć nikogo banem
5.Min 14 lat
6.Mikro/ts nie wymagane
7.Reagować Na zgłoszenia
Wzór.
1.Nick
2.Login
3.Coś o Sobie min 4 zdania
4.Byłeś Kiedyś Kid Moderatorem
5.Dlaczego Ty 3 zdania
6.Jak Wyobrażasz sobie siebie w pozycji moderatora ?
7.Ile Dziennie możesz byc na serwerze
Oferujemy Dobre Wypłaty co Tydzień
Miłą Atmosfere
oraz Wiele innych
Podania Piszemy niżej
1. Artex2868
2. Artex2868
3.Cześć mam na imie Artur, mam 15 lat. Interesuje się sportem, ale także grami w tym przypadku MTA. Gram w mta 2 lata. Bardzo bym chciał spróbować swoich sil w randze kidmoderator
4.Jeszcze nigdy nie byłem kid-moderatorem.Lubię pomagać.Oraz ogarniam dużo rzeczy
5 Będę dawał przykłady innym itp.
6.Zależy w wakacje 3-5h (niekiedy 6h) a w roku szkolnym 2-4h
Pozdrawiam Artex2868
1.Wintter
2.Wintter
3.Cześć mam na imię Michał pochodzę z Olsztyna ( nw po co to xd) mam aktualnie 14 lat.Mam wykształcenie bycia modem ponieważ byłem już na serwerach podobnych do playlife. Chciałbym zostać kid-moderatorem z okazji pokazać moje wystarczające możliwości miałem przerwę od gta sa-mta 3 lata i chciałbym znów zobaczyć jak to być kimś wielkim na serwie.
4.Chciałbym po robić różne eventy pod okiem wyższej administracji i pomagać użytkowniką serwera
5.Będę pilnował porządku na serwerze i nakłaniał graczy to słuchania sie regulaminu
6.Praktycznie cały czas mogę bez różnicy
Pozdrawiam administracje Wintter -Michał
# PRZYJĘTY ZGŁOŚ SIE DO MNIE CZYLI DO TAKASHI JAK BEDE NA SERWERZE
1: Micho142
2: Micho142
3:Cześć mam na imię Michał mam aktualnie 14 lat. Mam jakieś wykształcenie byciem modem, byłem na różnych serwerach. Bardzo chciałbym zostać kid-moderatorem.
4:Chciałbym pomagać innym graczą i porobić jakieś eventy pod okiem administracji.
5:Będe pilnował porządku na serwerze i będę dawał przykład graczą.
6:Praktycznie cały czas.
1.Tajny
2. danio13113
3.Witam jestem Daniel mam 16 lat mieszkam w Ruszowie.Jestem miły pomocny i pracowity mam jakieś doświadczenei w byciu modem na kilku serwerach juz byłem i myśle że dobrze sie sprawowałem. jestem człowiekiem spokojnym.
4.Tak .
5. Będe pilnował serwera i pomagał nowym graczom . Postaram się być przykładem dal innych swym postępowaniem . Będe dbał o kulture i porządek na serwerze .
6. Starającego sie być dobrym moderatorem człowieka .
7.Praktycznie cały czas .
Przyjęty. Zgłoś sie do Takashi
Chcesz coś pisz do mnie dokładnie o co chodzi !
1.Nick kurek12
2.Login kurek12
3.Coś o Sobie min 4 zdania Mam na imie Mariusz. Mam 16 lat. Lubie motoryzacje. Serwery MTA.
4.Byłeś Kiedyś Kid Moderatorem Byłem moderatorem
5.Dlaczego Ty 3 zdania Myśle ze to ja sie dostane
6.Jak Wyobrażasz sobie siebie w pozycji moderatora ? Bardzo fajnie bede pomagał graczą
7.Ile Dziennie możesz byc na serwerze 5h
1.Nick DMBosski
2.Login DMBosski
3.Coś o Sobie min 4 zdania Jestem Kuba , mam 15 lat . Lubię grać w MTA na serwerze Polski RPG Totalnie Polski Serwer
jest to najlepszy serwer . Jestem miłym graczem i łatwo nawiązuje kontakt z innymi graczami , a w tej pracy jest to bardzo
potrzebne .Jestem systematyczny więc nie zaniedbam obowiązków związanych z tą pracą . Nie ma na mnie skarg .
4.Byłeś Kiedyś Kid Moderatorem Tak byłem na 2 serwerach ale na jednym musiałem zrezygnowac by dać szansę innym a na drugim
dostałem się dalej i byłem Administratorem .
5.Dlaczego Ty 3 zdania Jestem ogarniętym graczem i znam ortografię.Jestem cały czas aktywny i bardzo lubię grać.
Do tego z łatwoscią rawiązuje kontakty z innymi graczami i bardzo łatwo mi się z nimi pisze,a jak dla mnie w
tym fachu to kluczowe.
6.Jak Wyobrażasz sobie siebie w pozycji moderatora? Jak oszywicie pomaganie zacząć nowym graczom,oprowadzanie ich po
serwerze.Moim zdaniem o jest najważniejsze.
7.Ile Dziennie możesz byc na serwerze około 5 godzin spokojnie jak nie więcej ...
I też bardzo przepraszam że napisałem wczeniej podanie w nowym wątku nie doczytałem dokładnie ... myslę że to nie wpłynie na
podjęcie decyzji ... Dziękuję to wszystko z mojej strony ...
1.Nick ProMateo
2.Login ProMateo
3.Cześć nazywam sie Mateusz i mam 14 lat,Chciałbym zostać kmodem żeby się sprawdzić na funkcji kid moderatora.Mam doświadczenie
wbycia wyszą rangą na serwerze ponieważ swój już posiadałem i wintter był u mnie adminem.
5.Dla tego ja że umiem kożystać z panelu i pisze dobrze po po polsku i mam lata za sobą szkoleń
6.Będę aktywnie uczestniczył na serwerze pomagał uczestniką rozgrywki.
7.Na serwerze moge być praktyczne zawsze
1.NaTalaa^
2.NaTalaa^
3.Jestem Natalia, mam 14 lat. Lubię sport, ale spędzam dużo czasu przy komputerze. Jestem miła oraz potrafię pomóc, Gram na serwerach RPG ale również na serwerach DD
4.Nie, byłam adminką.
5.Myślę że nadawałabym się do KM
6.Dawałabym przykład dobrego zachowania.
7.4h, chyba że nie mam czasu ;/
Strony: 1