Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Wzór !
1. Nick z serwera:
2. Login z serwera:
3. Wiek:
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników)
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania):
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania):
7. Zainteresowania:
8. Czas poświęcany grze:
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać:
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania):
1. Nick z serwera: kurek12
2. Login z serwera: kurek12
3. Wiek: 16
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników) 10h
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania): Myśle ze sie dostane ponieważ szukacie pracowników
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania): Bo to fajna frakcja
7. Zainteresowania: Motoryzacja
8. Czas poświęcany grze: 5h dziennie
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać: Tak Panie Kierownikku
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania): Mam na imie Mariusz mam 16 lat i mam wakacje i duzo czasu ;x
Wiadomość dodana po 39 min 37 s:
1. Nick z serwera: kurek12
2. Login z serwera: kurek12
3. Wiek: 16
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników) 10h
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania): Myśle ze sie dostane ponieważ szukacie pracowników
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania): Bo to fajna frakcja
7. Zainteresowania: Motoryzacja
8. Czas poświęcany grze: 5h dziennie
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać: Tak Przeczytałem Regulamin!
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania): Mam na imie Mariusz mam 16 lat i mam wakacje i duzo czasu ;x
kurek12 Dostałeś Sie. Widzimy się na Serwerze.!
Podanie DMBosski do Pomocy Drogowej
1. Nick z serwera:DMBosski
2. Login z serwera:DMBosski
3. Wiek:15 lat
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników)staż 1 dzień
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania):Dlaczego?....hmmm dobre pytanie . Jestem ogarniętym graczem.
Prócz tego jestem miłym graczem.Łatwo nawiązuje kontakty.
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania):Pomoc Drogowa to jest praca o której marzyłem od 3 klasy,
lecz przekonałem się co do urzędu i tak zastanawiałem się i wybrałem jednak PD . Jak dostałbym się do tej frakcji to choć
troszke mógłbym sobie wyobrazic jak to jest naprawde i choć troszke spełnić marzenie o tej pracy.
Jak jeszcze grałem w GTA SAN ANDREAS jeździłem TowerTruckiem i holowałem stojące na poboczu autem.
7. Zainteresowania:Gra w piłke nozną,Gra na komputerze i pomoc tacie w warsztacie .
8. Czas poświęcany grze:oj z tym nie bedzie problemu około 4-5 godzin
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać:'Tak Przeczytałem Regulamin!'
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania):Nazywam się Kuba mam 15 lat i bardzo lubie grac w MTA.
Bardzo lubie grać w piłke nożną,uwielbiam siedzieć godzinami w warsztacie razem z moim tata lecz równiez sam,ale
interesuję się tez informatyką i wszystkim co z tym
związane.Bardzo łatwo nawiązuje kontakty z innymi graczami.Jestem bardzo systematyczny a w tej frakcji to kluczowe
moim zdaniem .
Bardzo Ładne Podanie Dostajesz Się. Widzimy się na serwerze DMBosski.
1. Nick z serwera:LoLxDmatrix
2. Login z serwera:LoLxDmatrix
3. Wiek:15
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników)1 godzina
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania): Jestem bardzo ogarnietym graczem i lubie grac w MTA.Bardzo łatwo nawiązuje kontakty.
Jestem całay czas aktywny a w tej pracy moim zdaniem to jest kluczowe.
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania):Moja przygoda z Pomocą drogowa zaczeła się gdy podczas wyjazdu gdy byłem w 1 klasie
zepsóło się auto i przjechali z cholownikiem. Poprostu się zakochałem w 4 klsie dowiedziałem się o GTA i znalazłem
cholownika ukradłem i zacząłem moją pracę.A w 5 klasie juz grałem w MTA na serwerach RPG jako PomocnikDrogowy.
7. Zainteresowania:Sport,Mechanik
8. Czas poświęcany grze:około 5 godzin
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać:'Tak Przeczytałem Regulamin!'
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania):Nazywam się Mateusz i mam 15 lat . Mieszkam w województwie podkarpackim i uwielbiam
grac w MTA,lecz prócz tego bardzo lubie sport a najbardziej piłke nożną .
1. Nick z serwera: PscEveR
2. Login z serwera: PscEveR
3. Wiek: 14
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników) 1 dzień
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania): Dlaczego ja? ponieważ jestem ogarnięty. Kulturalny i miły.
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania): Ponieważ, zawsze chciałem być w pomocy drogowej. I pomagać ludziom którzy potrzebują pomocy PD.
7. Zainteresowania: Piłka Nożna, i w sumie to tyle ;/
8. Czas poświęcany grze: jakieś 2, 3 albo nawet 4 godziny dziennie bo są wakacje
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać: Tak Przeczytałem Regulamin!
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania): Cześć, mam na imię Paweł, mam 14 lat. I chodzę do gimnazjum. (Aktualnie Wakacje)
LoLxDmatrix Trochę Podanie Zerżnięte Od Kolegi Wyżej Ale Się Dostajesz. PscEveR Dostajesz się. Widzimy Się Na Serwerze. Jutro Przydzielę Rangi!
1. Nick z serwera:rambo
2. Login z serwera:arek1337
3. Wiek:13
4. Staż na naszym serwerze:(Teraz się nie liczy szukamy tylko pracowników)6h
5. Dlaczego ja?(min. 2-3 zdania):byłem na jednym serwerze pomocą drogową i mam doświadczenie
6. Dlaczego PD?(min. 2-3 zdania): bo pd jest bardzo fajne
7. Zainteresowania: gry komuterowe i motoryzacja
8. Czas poświęcany grze:4h dziennie
9. Jeśli przeczytałeś cały regulamin wiesz co tu wpisać: tak przeczytałem
10.Coś o sobie (min 2-3 zdania): mam na imię Arek i mieszkam w Zambrowie i mam lat 13 bardzo lubie grać w MTA i nie tylko
Przykro mi nie dostałeś się za ubogie podanie!
Strony: 1
Wątek zamknięty